zondag 5 februari 2012

Beter laat dan nooit: Truly Yours Januari

Ergens half januari kwam hij binnen, de eerste Truly Yours box die in Nederland werd uitgegeven. Ik ontvang al elke maand de glossybox, maar toen ik hoorde van een tweede box moest ik die ook hebben. Ik verwachtte er niet zo heel veel van, om eerlijk te zijn. De glossybox werd groots aangekondigd en zo'n beetje iedereen die een klein beetje into beauty is had er al wel van gehoord. Deze box bleek wat minder bekend onder het grote publiek. Mijn snelle conclusie was: 'dan zal het ook wel niet zo veel zijn'.
Gelukkig had ik het mis!

In een gewone kartonnen doos werd de box afgeleverd aan mijn deur. Toen ik de doos open maakte zag ik deze mooie doos verschijnen:


In die doos, uiteraard in van die geribbelde reepjes papier, zaten de volgende items:Maroccanoil Treatment, 25 ml met een winkelwaarde van 14,90. Ik heb de olie nu twee keer in mijn haar gebruikt en ik moet zeggen dat mijn haar er heerlijk zacht van wordt! Of het verder echt veel voor mijn haar doet kan ik nog niet zeggen, maar zacht haar is voor mij al heel wat.Een mini met een inhoud van 5 ml van het parfum Love, ChloƩ. Een lekkere geur en een redelijk formaat voor een proefflesje. Wat het helemaal af had gemaakt was een kleine verstuiver op het flesje, die mis ik nu. Zo uit het flesje de parfum op je huid laten druppelen vind ik wat onhandig. Voor een fullsize van 50ml betaal je 76 euro.


Dan hebben we de Gamila Secret Lavender Heaven Cleansing Bar. Wat? Ja, dat dus! Het is een soort cleansing bar voor je gezicht die heerlijk zou schuimen, als ik de beschrijving mag geloven. Een nadeel: ik haat de geur van lavendel. Ik heb deze bar dan ook nog niet gebruikt, misschien kan ik er iemand anders blij mee maken. Deze cleansing bar heeft een winkelwaarde van 9.95 voor 30 gram.

 

Als een na laatste viste ik deze prachtige Eyedust van Make Up Store uit de doos in de kleur Moist. Een groen-blauwe kleur losse oogschaduw met een prachtige glans. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar hij ligt al tussen mijn andere oogschaduws om te gaan gebruiken. Dit product is een fullsize en kost 14,50.


Tot slot kwam deze Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Cream uit de doos. Ik moet eerlijk zeggen: ik heb heel lang naar de buitenkant van het blikje gekeken omdat ik hem met geen mogelijkheid open kreeg. Ik probeerde te duwen,trekken, draaien... niks werkte. Tot ik hem aan een vriendin gaf met de mededeling: probeer jij hem eens open te maken! En dat had ze binnen 2 seconden voor elkaar door te draaien, dus... Een prima lipbalsem, weinig heel speciaals naar mijn mening. Wel ben ik blij dat hij in de doos zat, want ik was er erg nieuwsgierig naar. Deze lipprotectant komt nomaliter in stickvorm en kost dan 22,71 voor 3,7 gram.Al met al vind ik dit een hele toffe box. Wat een mooie spulletjes zitten er in! En ook spulletjes die ik al langer wilde proberen, zoals de Maroccanoil Treatment en de Eight Hour Cream. Ook hebben de proefjes goede maten, zeker niet te klein.
Wil je deze maand ook de Truly Yours box ontvangen? Voor 12,95 inclusief verzendkosten is hij voor jou. Je kunt je aanmelden op http://www.trulyyours.nl/. Ik blijf nog even lid en zit er hard over na te denken de Glossybox op te zeggen. Ik wacht het nog een maandje af.

2 opmerkingen:

  1. Hmm, ik denk dat ik toch maar eens een abonnementje ga nemen op dat ding!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja doen, ik was echt blij verrast!! Ben benieuwd hoe die van volgende maand is!

      Verwijderen