vrijdag 10 februari 2012

Catrice Liquid Liner

De laatste EOTD zag je hem al voorbij komen, de liquid liner van Catrice in de kleur 010 Dating Joe Black. Ik heb hem twee keer uitgeprobeerd en ik denk dat het gaat blijven bij die twee keer. Waarom dat zo is zal ik hier onder uitleggen.

Toen ik laatst bij Kruidvat binnen liep, bedacht ik me ineens dat de eyeliner die ik nu gebruik (een stift van MAC) op begon te raken en ik wel een nieuwe kon gebruiken. Omdat ik nu al een tijdje een stift gebruik, wilde ik wel eens iets anders proberen, dus koos ik voor een zwarte eyeliner met een vilten puntje. 
De eyeliner is superzwart, zoals je hier onder op de swatchfoto kunt zien. Hij droogt mat op en trekt in een keer een diepzwarte lijn. Tot zo ver gaat het goed met de eyeliner.Het puntje is lekker smal waardoor je redelijk fijne lijnen kunt trekken. Redelijk, want de punt is wel wat aan de slappe kant. Door de ietwat slappe punt maak je al snel een dikkere lijn dan bedoeld. Ook is de eyeliner wel √©rg vloeibaar. Je moet het puntje heel goed afstrijken langs de rand van de huls, anders gaat de liner in fijne lijntjes lopen. 

(klik voor groter)

Maar dan, de houdbaarheid van de eyeliner... Wat een drama! Er staat nergens aangegeven dat hij waterproof zou zijn, maar dit slaat wel alles. Ik ben op een droge dag naar school gereden op mijn scooter en dan lopen er door de wind wel eens een of twee tranen mijn ooghoeken in. Geen probleem normaal, mijn make-up blijft dan prima zitten. Nu echter zat de eyeliner over mijn halve ooglid. Serieus, geen grapje. Wat een drama is deze eyeliner qua draagbaarheid. Nu loopt hij niet alleen uit bij een traan denk ik, ik kan me voorstellen dat hij bij een beetje zweten hetzelfde doet. Hij vlekt als een gek!

Het begon zo mooi, de vilten tip zag er super uit en hij is hartstikke zwart, maar het feit dat deze eyeliner bij het minste vocht uitloopt, maakt dat ik deze niet snel weer zal gebruiken. Helaas!2 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Kak... :')
   Ik moest dezen blogpost nog afmaken maar dacht: ik plan hem vast in, maak hem straks wel af...
   En dan niet doen, like a boss.

   Verwijderen